Filip & Göran 🙂

Vilka är vi?

Ambrozia är ett litet familjeföretag som har levererat utsökta smaksättare i nästan 30 år till hundratals restauranger, hotell, delikatessbutiker mm. Det hela startade 1991 under namnet Mykopol när grundaren Göran började sälja svampar runtom i landet. Efter flera år utökade han sortimentet med kryddor och buljonger. Sedan dess har Mykopols produkter smaksatt tiotusentals rätter samtidigt som sortimentet vuxit.

I början på 2019 blev det så dags för den största förändring i bolagets historia – Mykopol bytte namn till Ambrozia. I samband med detta så introducerades en hemsida, massvis utav produktnyheter samt helt nya förpackningar i tre olika storlekar. För att kunna erbjuda högsta kvalité på alla produkter så byttes även huvudleverantören för kryddor ut till en ny leverantör.

Varför välja Ambrozia?

  • Produkter av högsta kvalité – Vi kompromissar aldrig på kvalitén och har ambitionen att alltid erbjuda det bästa som marknaden har att erbjuda. Flera av Sveriges bästa restauranger och hotell är våra trogna kunder.
  • Mycket attraktiva priser – Samma höga kvalité fast till (ofta mycket) lägre priser – möjligt tack vare: a) ingen marknadsföring b) inga säljare c) bara en anställd med minimilön
  • Billigare storpack – Våra hinkar har alltid ett 10% lägre kilopris.
  • Inga dyrare delningspriser – Till skillnad från våra större konkurrenter så slipper du betala nästa 20% extra bara för att du inte köper en hel kartong av samma produkt. Hos Ambrozia får du alltid samma låga styckpris, även ifall du bara köper 1 förpackning.
  • Fraktfri & snabb leverans – Endast 1.000kr krävs för fri frakt med DHL som levererar redan nästa dag.
  • Familjeföretag – Du får personlig, förstklassig service + du stödjer en liten ensamföretagare som omsätter tiotusentals gånger mindre (bokstavligen) än de stora jättarna som dominerar marknaden. Med andra ord – du hjälper David, inte Goliat ❤️
  • Flera beställningsmöjligheter – webbshop, mail, telefon, SMS – välj vad som är bekvämast för DIG.
  • Erbjudande för alla nya kunder 10% rabatt på hela sortimentet i samband med de tre första köpen (gäller ej aromer).

Varför heter vi Ambrozia?

I den forna antiken sas det att de Grekiska Gudarna drack Nektar och åt Ambrozia. Med andra ord, Ambrozia står för ”gudamat”, därav våran slogan ”Himmelska smaker sedan 1991” 🙂

Även våra noggrant utvecklade förpackningar är inspirerade av antiken, där bilder i mosaik är en central del i hur vi märker upp våra produkter.

Vi vill passa på att tacka alla våra trogna kunder som under alla dessa år varit med på denna otroliga resa och som gjort det möjligt att skapa Ambrozia, vi är stolta och tacksamma för att vara er leverantör!

Varma hälsningar,
Filip & Göran